Kiteszünk a hálóra

weboldalSzeretnél egy új weboldalt? Hívj minket most a 06-30-267-9246 -os számon és beszéljük meg mire van szükséged! Mindegy milyen témában dolgozol, nekünk van ötletünk.

Értünk a plasztikai sebészethez, tudunk mindenféle ételt – salátát készíteni, displayeket gyártani (régen még ezt a kifejezést sem ismertük… ) , kintlévőségeket hajtunk be, könyvelésben segítünk, tévéadásokat közvetítünk, autókat –konyhafelszereléseket adunk el,fogaskerekeket gyártunk , rettentő jó pénzügyi ötleteket adunk,konferenciákat szervezünk,  fényképezni tanítunk sőt még kéményt is söprünk a fővárosban azon túl , hogy ingatlant építünk és mindemellett vállalkozást fejlesztünk persze még késő estig sorolhatnánk a témákat amikben már sikeresen segítettünk. Alig várjuk az újabb kihívást, hogy még több tevékenységeknek is a szakértője lehessünk általad.. A lényeg, hogy magadat add, mi kihozzuk belőled a legtöbbet! A legköltséghatékonyabb egy jó weboldal, amit bárki megtalál. Mi segítünk neked megtervezni a céged logóját, arculatát. Prospektusokat gyártunk, egyedi grafikai megoldásokkal állunk elő, egyetlen céllal: hogy TE még többet ADJ EL! Azért, hogy TÉGED mindenképpen megtaláljanak! Mi veled vagyunk és akármennyi befolyásoló tényező is hat ránk, sosem állunk át a sötét oldalra.

webshopRengeteg tapasztalatunk van webshop-ok létrehozásában, de ami a legfontosabb, hogy azt is tudjuk mi generál neked extra forgalmat. Ha szeretnéd még saját weboldalunkon is megmutatunk a közönségnek , hogy tovább növelhetsd látogatóid számát. Választhatsz egyedi motoros és a most divatossá vált nyílt forráskódú megoldásokból!

egyedi_programEnnél többre van szükséged? Egyedi programot írjunk? Megoldjuk! Legyen szó vékony –vagy vastag kliensről ( és itt nem partnerünk fizikai kiterjedéséről beszélgetünk.. ) mi álljuk a sarat. Nyilván szeretnél tartani valamit, különleges igényeid vannak? Csak úgy jönnek az ötleteid
, de nem tudod hogyan fogj hozzá a megvalósításhoz? Szeretnéd ha a könyvelő programod mindenhonnan elérhető lenne? Simán vállalunk webes környezetben való futtatást, egyedi CRM, ERP, MRP ( tudod, amikor MH –nél az ÜTI utasít, mert jön a ŰHÉ és megköveteli hogy a STOKI legyen …. ugye milyen szép? ) szóval mindenféle rendszer kialakítását , programozását, bevezetését. Nyilván nem a te reszortod megítélni mikor van szükség egyedi fejlesztésre , de nem is kell ezzel törődnöd. A lényeg, hogy a célod jól meghatározd. Eszközeink tárháza határtalan és ezt mind a rendelkezésedre bocsátjuk.  Te még tovább akarsz fejődni ?

mobil_eszkozokAkkor valósítsuk meg az ötleteidet mobil eszközre is! Igen! A mobiltelefonok manapság a mindennapok hozzátartozói, régen minden nemes ember karddal az oldalán járt, ma inkább mobillal a kezében. Igen a kezében, nem is a zsebében , mert a méretek lassan nem engedik meg a zsebbe rejtést. Jobban hozzánk nőtt mint kellene, ezzel tisztában vagyunk. Nálunk is itt van, kéznél. Alig várjuk, hogy hívj rajta!

Egyeztessünk időpontot és beszélgessünk terveidről!

Rácz Péter –informatikai vezető +36+30-267-9246

 • Rólunk 13

  „Gyakran nem az ár, hanem a kiszolgálás határozza meg az értékesítés sikerét. Az Online Office szakmai tudása és pozitív lélegzetvétele megmutatja, miből van a legnagyobb hiány az országban. Hajrá OnOffice!”
  Kovács Ernő – IT vezető

  Read more
 • Rólunk 12

  "Én a megbízhatóságot emelném ki a kapcsolatunkban. Minden eszközömmel hozzátok fordulok, telefonomtól kezdve a nyomtatómig.."

  Kohanecz Nándor - Millenium Udvar - ügyvezető igazgató

  Read more
 • Rólunk 11

  "Gyorsak és rugalmasak és megbízhatóak vagytok, azt hiszem, nem kell több érv! Gyakorlatilag minden számítógéppel, webbel kapcsolatos kérdésemre, problémámra adtok megoldást."

  Sárik Péter - jazz zongoraművész, zeneszerző, tanár

  Read more
 • Rólunk 10

  "A kedvenc partnerem vagytok, hozzáállásotok és rugalmasságotok nálam mindennél fontosabb..."
  Tauber Sándor- GammaConto Nagykereskedő Kft. -ügyvezető igazgató

  Read more
 • Rólunk 9

  "Profi hozzáállás, gyors kivitelezés, piaci ár, megbízható partner"
  Haffner György- STORE KFT.- Kereskedelmi vezető

  Read more
 • Rólunk 8

  " Egy partnerem ajánlott benneteket mivel tudta, hogy egy megbízható és profi céget keresek. Megoldásotok mindig - mindenre volt! "
  Hunyadi László - Amsa Higénia Kft.- kereskedelmi vezető

  Read more
 • Rólunk 6

  "Régi régi ismeretségünk miatt más szóba sem jöhet nálunk. Már csak azon gondolkodom, hogy a jövőben mit bízzak rájuk..."
  Ilcsik CSaba - Knot Kft- ügyvezető igazgató

  Read more
 • Rólunk 7

  "Gyorsak, pontosak és megbízhatóak. Ha gondom volt hamar orvosolták.
  Weboldal karbantartásra, design javításra, hatékonyságra, irodai munka könnyebbé tételére a legjobb megoldás az Online Office!"
  Puskár Attila - ügyvezető igazgató - PP Kivitelező Kft.

  Read more
 • Rólunk 5

  "A rátok bízott SOS feladatokat megoldottátok, időben, költséghatékonyan, elvárt minőségben. A mai kor eszközeinek a fejlődésével tartjátok a lépést, ezért Nekem ebbe nem kell külön energiát beleölni, elég ha tőletek kérek egy aktuális tájékoztatást..."
  Kozma Károly - Branaldi Kft - ügyvezető igazgató

  Read more
 • Rólunk 4

  " Korrekten , pontosan szállítanak! Magas színvonal tükrözi már a hozzáállásukat is. Nagyon tetszett, ahogy kiderítették, hogy mire is van szükségem valójában! Csak ajánlani tudom őket!"

  Jóvánovits Viktória - Bónusz Brigád - gazdasági vezető

  Read more
 • Rólunk 3

  "Kiemelném lelkiismeretességüket és célorientáltságukat, hisz nem egyszer tapasztaltuk, hogy ha problémába ütköztünk egy-egy szolgáltatónál, addig próbálkoztak míg meg nem találták a megoldást a problémára."
  Antal István - Jezsuita Roma Szakkollégium

  Read more
 • Rólunk 2

  " Bízom bennük ,tudom, hogy minden általános informatikai kérdéseimre adnak megoldást. Olyan szoftveres megoldásokat várok tőlük, amik egyszerűsítik informatikai életemet"
  Láng György - POS Manufaktúra - ügyvezető igazgató

  Read more
 • Rólunk 1

  "Az irodánkban jelenleg csak két ember van akinek lelkesedése az egekig ér. Ők a Ti munkatársaitok. Mindegy mit is találok ki, Ti mindig megoldjátok."
  Lepcsényi Gyula- Ghost busters Kft.- ügyvezető igazgató

  Read more
odoo
ibm
hp
cisco
dell
hansalogo